Houd uw Fendt 100% Fendt!

Kwaliteit en Fendt zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. U kocht uw Fendt toch ook vanwege de bijbehorende kwaliteit?

Het is daarom belangrijk om bij onderhoud en reparaties originele Fendt onderdelen te gebruiken. U kocht immers geen Fendt om ‘m daarna tekort te doen met niet originele onderdelen. Alle originele Fendt onderdelen voldoen aan de hoogwaarde specificaties van de Fendt fabriek, en zijn goedgekeurd door de Fendt constructeurs. Uiteraard zorgen originele Fendt onderdelen voor een perfecte werking van uw Fendt. Waar en waneer U uw Fendt ook nodig heeft. Bovendien zullen originele onderdelen de inruilwaarde van uw Fendt alleen maar verhogen. Hoe meer Fendt, hoe beter!

Uw Fendt dealer kan u precies uitleggen waarom originele onderdelen U voordeel bieden. Los van de al genoemde kwaliteit, zijn originele onderdelen altijd perfect passend. Scheelt U weer tijd en geld bij montage! Om het belang van origineleonderdelen te benadrukken, wordt er op elk geleverd onderdeel een garantie van 12 maanden gegeven. Inclusief werkloon! Originele Fendt onderdelen worden geleverd onder het “AGCO Parts” merk. U kunt originele Fendt onderdelen herkennen aan het AGCO Parts logo en het hologram op de verpakking.

Ga naar de dealer locater

Hoe bereik je minimale onderhoudskosten?

Hoe bereik je maximale brandstof efficiëntie?

Hoe bereik je minimale olie consumptie?

Optimaal gebruikmaken van Fendt Power