Fendt Financieringsactie 2023

De laagste rente voor de hoogste kwaliteit!

Omdat onzekere tijden vragen om een stabiele partner

De beste producten vereisen ook een sterke financiering, vooral in de huidige onzekere tijden. AGCOFinance is er altijd om u betrouwbare ondersteuning te bieden. Samen gaan we nu het financieringsoffensief aan. Profiteer vandaag nog van sterke voorwaarden voor trekkers!

Vraag nu uw financiering aan

AGCO finance LR

 

 

Met ons Fendt financieringsaanbod van AGCO Finance bevindt u zich in een ideale positie.
Uw voordelen:

  • Zeer aantrekkelijke rentetarieven
  • Geen verborgen kosten

Het financieringsaanbod in detail

Profiteer van 0,99% rente

De laagste rente voor de hoogste kwaliteit!

Profiteer tot 31 oktober 2023 van de AGCO Financiering actie. 0.99% rente bij 24 maanden en een aanbetaling van 25%
Vraag uw lokale Fendt dealer naar de beschikbare modellen en rijd dit jaar nog in uw nieuwe Fendt

Neem contact op!

Fendt 200 vario

Fendt 200 Vario

Omdat hoge prestaties in alle maten bestaan, is de nieuwe Fendt 200 Vario uitgerust met alles wat u nodig heeft voor fantastische resultaten. Volgeladen met techniek in compacte afmetingen en een ruime cabine maken hem niet alleen ongelooflijk comfortabel, maar ook de perfecte partner onder alle omstandigheden. 

Fendt 300 Vario

Een Fendt 300 Vario kenmerkt zich door een doordacht ontwerp tot in het kleinste detail. Deze nieuwste generatie omvat vier modellen in vermogensklassen variërend van 110 tot 152 pk in de drie configuraties van Power en Profi tot Profi+. De Vario van de vierde generatie beschikt over de geheel nieuwe FendtONE-chauffeurswerkplek en het high-end model 314 Vario met een maximumvermogen van 152 pk.

Fendt 300 vario
Fendt 500 vario

Fendt 500 Vario

De Fendt 500 Vario combineert compact formaat met prestaties en veelzijdigheid op het veld en gedurende transport. Met alle FendtONE-functies biedt de compacte serie u een eenvoudige toegang tot begeleiding en systeemondersteunde documentatie.

CADEAU

Profiteert u van de AGCO Financieringsactie dan ontvangt u niet alleen een zeer scherpe rente, maar ook een GRATIS Fendt Chauffeurspakket.

Chaufferspakket fendt

Profiteer van maximaal 50% afschrijving bedrijfsmiddelen

Naast de willekeurige afschrijving op milieubedrijfsmiddelen en de willekeurige afschrijving voor startende ondernemers, is er in 2023 een eenmalige nieuwe regeling willekeurige afschrijving. Deze regeling geldt voor bepaalde nieuwe bedrijfsmiddelen. Die bedrijfsmiddelen kun je voor maximaal 50% willekeurig afschrijven. Op het restant pas je de gewone afschrijving toe.Let op: het gaat om nieuwe bedrijfsmiddelen. Een bedrijfsmiddel mag “niet eerder in gebruik zijn genomen”.