5b0ebbf7348f47013805fec9 1527692283 web en2

Expertise

Expertise

Wanneer je Fendt zegt, denk je aan expertise. Expertise op het gebied van landbouw en innovaties. Fendt is altijd bezig met het creëren van nieuwe concepten en producten. Hieronder een greep uit alle bestaande en nog uit te brengen nieuwigheden! 

FendtONE

Het nieuwe FendtONE-platform laat als eerste uw machines en uw kantoor samensmelten tot één bedieningseenheid. FendtONE verbindt de vertrouwde bediening van de trekker via een terminal met de plannings- en beheerstaken die vanouds op kantoor plaatsvonden.

Meer lezen

TI Headland

Haal meer uit uw Fendt VarioGuide systeem met het innovatie kopakkermanagement TI Headland. Hiermee is het mogelijk dat uw trekker op de kopakker automatisch draait naar de volgende werkgang. Er is keuze uit twee verschillende modi om te keren: werk volgens een U-patroon of met de beddenmodus.

Meer lezen

ISOBUS

De voordelen van Isobus ploegbesturing

Meer lezen

Fendt Variotronic

Sinds jaren is het algemene totaalconcept van de bediening van de Fendt op de rechter armleuning een beproefd concept, bestaande uit een Vario-terminal, multifunctionele joystick, kruishendel, lineaire module en het folietoetsenbord. 

Meer lezen

Fendt E-100

Een compleet elektrische compact trekker voor agrarische werkzaamheden in de binnenstad. Een duurzame innovatie die inspeelt op de ambitie van gemeentes om de luchtkwaliteit en daarmee het leefmilieu in stedelijke gebieden te verbeteren. Deze nieuwe volledig elektrische trekker van Fendt, maakt het mogelijk om onderhoud aan groenvoorzieningen geruisloos en zonder co2 uitstoot uit te voeren. Het is nog niet bekend wanneer de E-100 beschikbaar is. 

Meer lezen

Fendt Rent

Soms bent u op zoek naar een snelle en effectieve oplossing voor uw werkzaamheden en is een nieuwe Fendt tractor kopen (nog) niet haalbaar. Om u toch compleet te ontzorgen is Fendt Rent in het leven geroepen. U huurt een nieuwe Fendt voor een vast bedrag per draaiuur, zo simpel kan het zijn. De werkzaamheden kunnen door en ondertussen kunt u zelf ervaren of de machine de juiste is.

Meer lezen

Fendt Lease

Met Tractor Totaal Lease, een vorm van operational lease, kunt u in een gloednieuwe AGCO tractor rijden tegen een aantrekkelijk maandbedrag. In deze maandelijkse vergoeding zijn de verzekering, afschrijving, reparaties en onderhoud inbegrepen. Hiermee laat u zowel de financiële als de praktische afhandeling van uw wagenpark aan ons over. De verhouding eigen-vreemd vermogen wordt niet verstoord, omdat de tractor(en) niet op uw balans komt/komen. Voor een vast bedrag per maand nemen wij u dus alle zorg uit handen. 

Meer lezen

Cloudfarm

Met Cloudfarm kunnen Fendt trekkers worden verbonden aan de Teeltregistratie van Dacom. Perceelsgrenzen, AB-lijnen en planningen verstuur je draadloos naar je terminal. 

Meer lezen

Verbruik

Om te bepalen of een trekker echt zuinig is zul je moeten vergelijken onder gelijkwaardige omstandigheden. Alleen dan is een goed vergelijk mogelijk. Dit gebeurt met de Powermix test bij DLG op de rollenbank in Gros Umstadt. Lees snel meer over de Powermix testen die gedaan zijn! 

Meer lezen

Fendt Xaver Project

Fendt Xaver is een project waarbij een zwerm robots (tussen de 6 en 12) per uur een hectare in kunnen zaaien. Iedere robot staat in contact met een centrale computer. Als er een robot uitvalt zal er automatisch een andere zijn plek innemen. Het project is vernoemd naar één van de oprichters van Fendt. Xaver is daarbij ook een typische Beierse naam die goed bij Fendt past. Fendt blijft de komende tijd investeren in dit project. 

Bekijk de video