Fendt 200 VFP Vario 7 Large

De nieuwe Fendt 200 serie is gearriveerd!

De nieuwe Fendt 200 serie is gearriveerd!

Op 7 oktober 2020 mocht het grote publiek kennis maken met de nieuwe Fendt 200 Vario S en de nieuwe Fendt 200 Vario V / F / P.  Kom op deze pagina vast meer te weten over deze baanbrekende nieuwe machines!

Bekijk de première

Fendt 200 Vario 1 Large

De Fendt 200 Vario: voor het mooiste werk op de wereld

Omdat prestaties geen maxima kennen, hebben wij de nieuwe Fendt 200 Vario voorzien van alles wat u voor succes in uw werkzaamheden nodig hebt. Compacte afmetingen en een ruime cabine met veel inhoud zorgen niet alleen voor heel veel comfort, maar maken deze trekker ook tot de perfecte partner voor gebruik onder alle omstandigheden. Sterke prestaties en de keuze uit drie uitvoeringen bieden u de kracht om groots te presteren. Uw werkplek, uw manier – met FendtONE ervaart u de intuïtieve bediening op een geheel nieuwe wijze. Op één ding kunt u daarbij vast rekenen: dat de trekker over de functies beschikt die ú nodig hebt.

De Fendt 200 V/F/P Vario: vandaag klaar voor morgen

Vandaag al de uitdagingen van morgen aangaan: de nieuwe Fendt 200 V/F/P Vario is uw partner voor het boeken van excellente resultaten, zowel vandaag als morgen. Hij is uitgerust met functies en software die uw werk verlichten en digitaliseren – zodat uw bedrijf ook in de toekomst succes kan oogsten. Ervaar hoe uw trekker spelenderwijs zijn weg door uw gewassen vindt. Onze Fendt 200 V/F/P Vario is een specialist voor veeleisende opgaven, een absoluut flexibele prof en thuis in wijngaarden, boomgaarden en andere speciale teelten. Omdat u het beste verdient.

Fendt 200 VFP Vario 5 Large

De Fendt 200 V/F/P in actie!

De Fendt 200 S in actie!