Early Bird

Van augustus 2020 tot en met maart 2021 biedt Fendt in het kader van zijn vroegkoopactie geweldige kortingen. Maak er gebruik van! Profiteer van ons binnen een beperkte periode geldende, exclusieve prijsvoordeel bij aankoop van een of meer machines voor de voederwinning en/of graanoogst.

Meer weten

Fendt 1+ deal is terug!

Wacht je op het juiste moment om in meer dan één machine tegelijk te investeren? Of heb je al iets gekocht en wil je nog een machine kopen? Dan is dat in beide gevallen nu éxtra interessant: want je kan profiteren van onze uitgebreide 1+ Deal. Het maakt niet uit welke machines uit het uitgebreide Fendt-portfolio je wilt combineren. Het levert namelijk een flinke korting op! 

Meer weten

Varioguide Upgrade

Heeft u Fendt VarioGuide systeem met Topcon ontvanger of heeft u een aftermarket stuursysteem? Dan heeft u nu de mogelijkheid om dit systeem voordelig in te ruilen voor een VarioGuide NovAtel automatisch stuursysteem* van de nieuwste generatie en zo de voordelen van de nieuwste ontwikkelingen te ervaren!

Meer weten

Van Profi naar ProfiPlus

Wilt u uw Fendt Profi* voorzien van VarioGuide automatische besturing? Profiteer dan nu van een tijdelijk actie door uw Fendt Profi om te bouwen naar ProfiPlus.

Meer weten