Roga1

Fendt Rogator RG300 – de getrokken spuit

Fendt Rogator RG300 – de getrokken spuit

De Rogator 300 voldoet aan alle eisen die u als klant aan een moderne getrokken veldspuit stelt. Flexibel in aandrijving, sterk presterend en gemakkelijk in het gebruik. Met SectionControl, VariableRateControl, VarioDocPro en OptiNozzle beschikt u over alle gereedschappen om efficiënt te werken. De universele dissel staat gebruik van de Rogator 300 toe in boven- of onderaanspanning in combinatie met alle trekogen en kogelkoppelingen die er op de markt zijn. Wisselen van boven- naar onderaanspanning en omgekeerd is op elk moment mogelijk. Van de zijde van de trekker wordt de Rogator 300 op brandstof besparende wijze aangedreven door de loadsensinghydrauliek. Op aanvraag is de machine ook met aftakasaandrijving leverbaar. 

FendtONE

Bij Fendt waarderen we uw mening en staan we open om te voldoen aan uw wensen en eisen. Want, ieder bedrijf is anders. Door de nieuwe FendtONE bediening zijn we enorm flexibel als het gaat om aansturen van uw veldspuit en andere machines. En omdat we voor de Fendt Rogator samenwerken met een aantal leveranciers van drift reducerende technieken kunnen we de best mogelijke oplossing voor uw bedrijf leveren.

144 secties aansturen
De nieuwe FendtONE bediening maakt het mogelijk om 144 onafhankelijke secties aan te sturen. Dit wil zeggen, sectiecontrole over 144 secties, maar ook variabel doseren per elke afzonderlijke sectie. Een voorbeeld: FendtONE is in staat de Rogator met BB Leap via dusdanig fijnmazige taakkaarten aan te sturen dat er enorme stappen gemaakt kunnen worden om altijd de juiste hoeveelheid op de juiste plek te krijgen. Ook met brede werkbreedtes.

Makkelijk en toegankelijk
Het laden van de taakkaarten voor variabele afgifte is met de FendtONE bediening gemakkelijk en snel. Via TaskDocPro kunnen draadloos taakkaarten van verschillende toeleveranciers geladen en geactiveerd worden in de trekker. Tijdens en na het uitvoeren van deze taak documenteert het systeem dit automatisch en stuurt deze terug naar het gebruikte Farmmanagementprogramma op de PC van de gebruiker. Preciesielandbouw makkelijker en toegankelijker.

Neem contact op

Roga3

Stabiel frame


De torsiestijve ruggengraat van de machine, ontwikkeld vanuit het frame van de zelfrijder, biedt de basis voor een nauwkeurige applicatie en daarmee een effectieve toepassing van uw productiemiddelen. De achteras leidt de spuitboom, waardoor bewegingen door het onderstel slechts minimaal op de boom worden overgedragen. De Rogator 300 werkt steeds uiterst nauwkeurig.

Perfect nalopend dankzij de OptiSteer-stuuras

De stuuruitslag van 30 graden (dankzij de OptiSteerstuuras) maakt een draaicirkel van slechts 3,8 m mogelijk, die steeds perfect in het spoor van de achteras van de trekker loopt. De Fendt Rogator beweegt daardoor erg soepel en ontziet het gewas, ook bij het keren. De sterk presterende hydraulische rem of luchtdrukrem biedt veiligheid bij transport over de weg, ongeacht of u met een volle of een lege Rogator-tank rijdt. De Rogator is leverbaar met spoorbreedten van 2 tot 2,25 meter.

Roga4