news 2 high2

Fendt Rogator RG600 – de zelfrijder

Fendt Rogator RG600 – de zelfrijder

De AGCO Power-motoren met 175 tot 242 pk in combinatie met het traploze aandrijfconcept en de ingenieuze tractieregeling, geven de zelfrijders voldoende vermogen voor een betrouwbare inzet.  De ruggengraat van de drie modellen zelfrijders wordt gevormd door het unieke onderstel met één draagbalk. Naast een zeer laag zwaartepunt zorgt deze ook voor een uitstekende, uitgebalanceerde gewichtsverdeling, wat mede zorgt voor een zeer rustig gedrag van de spuitboom. Een ander kenmerk zijn de vele standaard stuurmogelijkheden (incl. vierwielbesturing) en een kleine draaicirkel. In het veld kan de bodemvrijheid traploos worden aangepast. De hydraulische spoorbreedte-aanpassing tot maximaal 2,25 meter betekent speciaal voor loonbedrijven maximale flexibiliteit. In combinatie met het brede programma aan vul-, spuitboom- en doppentechnologie maakt dit de Rogator 600 een toonaangevende machine.

news 7 high

Individueel geveerde wielen

Individueel geveerde wielen

Het grote comfort is enerzijds te danken aan de individueel geveerde wielen, anderzijds ook aan de nieuwe VisonCab, afkomstig van de Fendt Rogator 600-zelfrijder, die in de cabinefabriek van Fendt in Asbach-Bäumenheim (D) wordt gemaakt. Het gehele programma aan VarioDoc datamanagementopties, draadloze datacommunicatie, het spoorgeleidingssysteem VarioGuide en RTK, is af fabriek leverbaar.

 

news 8 high

Fendt bedieningslogica

Fendt bedieningslogica

In de cabine treft de bestuurder bekende Fendt-bedieningslogica aan.De Fendt Rogator 600 is standaard uitgerust met een 10,4-inch Varioterminal. Als optie kan een tweede monitor worden geïntegreerd, om tijdens het werk naast de camerabeelden ook alle machineparameters en alle informatie van spoorgeleidings- en datamanagementsystemen in beeld te hebben.