200 36646

Veilig en ontspannen werken

De 200 Vario is een echte, veelzijdig inzetbare allrounder.Het hydraulisch systeemheeft een
grote capaciteit, waardoor snelle hefbewegingen mogelijk zijn, en een grote olieopbrengst, wat het systeem geschikt maakt voor moderne werktuigen. Aftakas,vierwielaandrijving en differentieelsloten kunnen heel eenvoudig via de console worden bediend.Zo kunt u uw werktuigen optimaalaansturen.Zijn compacte bouw maakt de 200 Vario optimaal wendbaar voor werkzaamheden op de boerderij.

205 36648

Zeer wendbaar en stabiel

Zeer wendbaar en stabiel

Het chassis van de 200 Vario voldoet voor 100 procent aan de eisen die aan compacte trekkers worden gesteld. Dankzij de wespentaille is de trekker bijzonder wendbaar: de stuurhoek bedraagt 52 graden. Door zijn geringe eigengewicht ontziet de 200 Vario de bodem bij veldwerk. Het lage zwaartepunt van het chassis zorgt ervoor dat de 200 Vario zeer stabiel is. In combinatie met de optimale tractie en de permanente krachtoverbrenging van de Vario-transmissie zorgt dit ervoor dat ook op hellingen veilig en ontspannen kan worden gewerkt.

210 36649

Comfortabel te bedienen aftakas met 3 standen

Comfortabel te bedienen aftakas met 3 standen

De aftakasschakeling is als comfortschakeling uitgerust met drie voorinstelmogelijkheden. De automatische aftakas (standaard) schakelt afhankelijk van de hefhoogte van de hefinrichting de aftakas automatisch in of uit. De aftakasautomaat ontziet daarbij uw aftakas-aangedreven werktuigen door een fijngevoelige aanloop. U profiteert van geringere onderhoudskosten en de langere levensduur van uw werktuigen.

Geïntegreerde fronthef met demping

De (optionele) fronthefinrichting heeft een maximale hefkracht van 2490 daN en is door haar robuuste constructie geschikt voor zeer uiteenlopend gebruik. De geïntegreerde stikstofaccumulator staat ook bij zware lasten garant voor rijveiligheid en rijcomfort.

Sterk presterend hydraulieksysteem

Het hydraulisch systeem van de 200 Vario heeft standaard een grote olieopbrengst (maximaal  48 l/min). Wordt een bijzonder grote opbrengst gevraagd, dan kan de bestuurder via de (optionele) tandempomp door samenschakeling van oliestromen het maximum verhogen tot 76 l/min. 

Gescheiden en schone oliecircuits

Doordat de circuits voor hydrauliek- en transmissieolie gescheiden zijn, wordt vermenging van beide soorten olie voorkomen. Dit is erg belangrijk indien vaak weer een ander hydraulisch bediend werktuig moet worden aangekoppeld. U profiteert van de grote te onttrekken hoeveelheid olie van 34 liter.