Cabine groot

Grenzeloos uitzicht

De Fendt VisioPlus-cabine stelt door de unieke ramen nieuwe maatstaven op het gebied van overzicht en uitzicht. Het interieur imponeert door de hoogwaardige afwerking. Zoals gebruikelijk bij Fendt zijn de bedieningselementen logisch en doordacht aangebracht en is de Vario comfortabel te besturen. Een eersteklas werkplek. 

De Fendt VisioPlus-cabine

In de nieuwe Fendt VisioPlus-cabine wordt werken een plezier, want deze cabine is een wonder van ruimte en zicht. De voorruit heeft naar het dak toe een gebogen verloop, waardoor voorladers nu ook in geheven toestand volledig in het zicht blijven. Doordat er binnenin veel plaats is en het glasoppervlak bijna zes vierkante meter bedraagt,  doet de cabine bijzonder ruim aan. Door de combinatie met het ergonomisch goed doordachte  bedieningsconcept en de hoogwaardige afwerking, ervaart u een comfort dat de prestaties duidelijk verbetert.

Open of dicht?

De nieuwe voorruit van de VisioPlus-cabine biedt een ongekend overzicht. De zichthoek naar boven is door de welving van de ruit 3 keer zo groot geworden. Naar onderen toe zijn de zichtlijnen door de voorruit en de ingesnoerde motorkap eveneens verbeterd, waardoor u perfect zicht hebt op de fronthef. De  voorruit van de nieuwe 500 Vario wordt door Fendt  in twee uitvoeringen geleverd: ten eerste de gewone  uitklapbare voorruit, met ernaast links en rechts een deur. Als u echter graag een absoluut ongehinderd  zicht wilt, adviseren wij u de tweede (standaard) uitvoering: een doorlopende voorruit, met alleen links een deur – van harte aanbevolen! 

Cabine van binnen

Ongekend zicht

Ongekend zicht

U hebt nu driemaal zoveel zicht naar boven. Ook het zicht naar beneden is verbeterd en het wielspoor vanuit de cabine is goed zichtbaar.