Cabine groot

Prettige details

De 800 Vario biedt u een werkplek met een zee aan ruimte. Vanuit de bestuurdersstoel stuurt u via de nieuwe Variotronic alle werkzaamheden aan, waarbij u overal zicht op hebt. Automatische functies, airconditioning en vele andere functies zorgen ervoor dat u geconcentreerd kunt blijven werken en topprestaties levert- de hele werkdag lang. 

3,5 m³ ruimte en perfect zicht rondom

Neemt u plaats in de grote x5-cabine: volop ruimte en uitstekend zicht door het grote glasoppervlak – een echt panoramazicht! De automatische airconditioning zorgt voor een voortdurend  aangename temperatuur op de werkplek, en de actief gekoelde koelbox voor koele versnaperingen tussendoor. Op koude dagen biedt de stoelverwarming het comfort dat u niet graag meer zou missen. En ook uw eventuele bijrijder heeft  een comfortabele eigen zitplaats.  

Unieke veiligheid door het gelaagde veiligheidsglas

Voor het eerst bestaat de voorruit van de 800 Vario uit gelaagd veiligheidsglas. Daarmee introduceert Fendt een baanbrekende innovatie in de landbouwmechanisatie, die de veiligheid voor  bestuurder en bijrijder vergroot. In geval van  beschadiging blijft de voorruit altijd één geheel – versplinteren is uitgesloten. Bestuurder en bijrijder  blijven daardoor binnen de cabine altijd enigszins beschermd. 

Cabine klein

Zitcomfort en veel praktische extra’s

De pneumatische cabinevering beperkt trillingen tot een minimum en zorgt voor een groot rijcomfort. Het absolute toppunt wat betreft rijcomfort is de combinatie van geveerde vooras en cabinevering en een actief geveerde bestuurdersstoel. Dat  vindt u bij geen andere standaardtrekker – alleen bij Fendt! Bovendien zorgen vele details voor  een aangenaam verblijf in de cabine: een actief  gekoeld koelvak, diverse opbergvakken en nog veel meer praktische hulpmiddelen.