Cabine groot

De Fendt x5-cabine

De 900 Vario biedt u een werkplek met een zee aan ruimte. Vanaf de bestuurdersplaats stuurt u via de Variotronic alle werkzaamheden aan, waarbij u overal zicht op hebt. Automatische functies, airconditioning en vele andere functies zorgen ervoor dat u geconcentreerd kunt blijven werken en topprestaties levert, de hele werkdag lang.

3,5 m³ ruimte en perfect zicht rondom

Neemt u plaats in de grote x5-cabine: volop  ruimte en uitstekend zicht door het grote glasoppervlak – een echt panoramazicht! De automatische airconditioning zorgt voor een voortdurend  aangename temperatuur op de werkplek. Door  de actief gekoelde koelbox zijn steeds koele versnaperingen beschikbaar. Op koude dagen biedt  de stoelverwarming het comfort dat u niet graag  meer zou missen. En ook uw eventuele bijrijder  heeft een comfortabele eigen zitplaats.  

Unieke veiligheid door het gelaagde veiligheidsglas

Voor het eerst bestaat de voorruit v900 Vario uit gelaagd veiligheidsglasintroduceert Fendt een baanbrekende innovatie de landbouwmechanisatie, die de veiligheid voor de bestuurder en bijrijder vergroot. In geval van een beschadiging blijft de de voorruit altijd één geheel – versplinteren is uitgesloten. Bestuurder en bijrijder blijven daardoor binnen de cabine  altijd enigszins beschermd.  

Cabine middel

Fendt Vario-terminal

Fendt Vario-terminal

Fendt houdt consequent vast aan zijn één-terminal-strategie. Het resultaat is een unieke integratie  van functies in één terminal. Aan de Vario-terminal  zijn 6 toepassingen gekoppeld: trekkerbediening, ISOBUS-werktuigaansturing (via Variotronic),  camerafunctie, spoorgeleiding, documentatie en  de helpfunctie. In de Vario-terminal 10.4 B kunnen  maximaal 4 toepassingen tegelijk worden weergegeven. Voordeel voor u is dat de terminal gegevens van verschillende toepassingen voor andere  functies beschikbaar kan stellen. Dat is de technische voorsprong door integratie.  

Varioterminal

Platte menustructuur, perfect overzicht

Platte menustructuur, perfect overzicht

Door de platte menustructuur en de overzichtelijke  weergave zal iedere bestuurder snel met de Varioterminal kunnen werken en heeft hij alles in beeld.  Het beeldscherm is krasvast en heeft een hoge resolutie.  De terminals van de nieuwe generatie hebben het uiterlijk van een smartphone. Net als alle functieaanduidingen, past het beeldscherm zich automatisch aan de lichtsterkte buiten aan. En met de niet-verblindende nachtmodus is ook nachtwerk geen probleem.  De componenten voor de Vario-terminal hebben, net als  de trekkers, een hoogwaardige afwerking ondergaan.  Dus ook wat de elektronica betreft mag u rekenen op  hoge kwaliteit en betrouwbaarheid.