1e Fendt 211V Vario Gen3 in Nederland afgeleverd door Gebr. Bonenkamp

De eerste Fendt 211V Vario Gen3 is afgelopen maandag door Dian van Est van Gebr. Bonenkamp Tiel en Pim Mulder van Fendt distributeur Mechan Groep uit Achterveld, overhandigd aan Fruitteelt en Commissiehandel De Ruiter v.o.f. uit Erichem.

Deze nieuwe Generatie 3 Fendt Vario smalspoortrekker heeft het geïntegreerde bedieningsconcept FendtOne. Dit concept omvat het nieuwe bedieningsconsole opzij in de cabine met een multifunctionele joystick, een 3L kruishendel en een 12'' touch screen terminal in het cabinedak. Het digitale 10'' dashboard bevindt zich in deze smalspoortrekker voor aan de stuurkolom. Het bedieningsgemak FendtOne, de vernieuwde 4 stijlen vrijzicht cabine, de 9 cm grotere hoofdruimte in de cabine, Fendt VarioGuide RTK GPS, luchtremmen, 10 PK sterkere Stage V motor en de betrouwbaarheid van Fendt zijn een paar redenen waarom Johan de Ruiter weer voor 2 nieuwe Fendt smalspoortrekkers gekozen heeft.

De Ruiter is een fruitteeltbedrijf dat gespecialiseerd is in de teelt van peren. Zij zijn al jaren bekend met het trekkermerk Fendt. “Voor mij alweer de 10e nieuwe Fendt smalspoortrekker waarmee ik dit prachtige werk mag verzetten. Of het nu het plantklaar maken van een nieuw perceel is, plaatsen van palen ter ondersteuning van bomen of het uitrijden van potgrond is, deze trekker is een alleskunner. De bediening, het zicht en comfort zijn van topniveau” aldus chauffeur Gertjan Voorneveld.

“Een andere reden is onze relatie met Fendt dealer Gebr. Bonenkamp Rivierenland uit Tiel. Bonenkamp is meer dan 30 jaar Fendt dealer en heeft daarmee een ruime ervaring met Fendt en in het bijzonder in de fruitteeltsector waar zij gespecialiseerd in zijn” vertelt eigenaar Johan de Ruiter.

DSC 3646

DSC 3677

DSC 3661

DSC 3639