BEZOEK FENDT OP STAND V11 TIJDENS DE ATH

Fendt pakt uit tijdens de grootste landbouwbeurs van Nederland. Een uitgebreid full line programma word gepresenteerd van 11 t/m 14 september in Biddinghuizen bij Agrotechniek Holland.

100.000ste Fendt 700 Vario
Vanaf de eerste generatie Fendt 700 Vario in 1999 is de tractor al de populairste bij agrariƫrs. Op de beurs presenteren we de nieuwste Fendt 700 Gen 7. Bekroond, erkend en door en door getest door experts en de vakpers is deze tractor bewezen de nummer 1 zuinigste trekker ooit voor het transport.

PRIMEUR: Fendt e107 V
Met een geringe geluidsemissie en zonder uitlaatgassen is de Fendt e107 V ideaal voor de inzet in vele sectoren zoals de landbouw, wijnbouw en fruitteelt, maar denk ook aan maneges, golfbanen en gemeentes. Indien het voor u belangrijk is uw medewerkers en omgeving te beschermen tegen lawaai en uitlaatgassen, dan is de Fendt e107 V de perfecte keuze.

Fendt 600 Vario, Natuurlijk superieur
Ontmoet op de Fendt stand de nieuwe Fendt 600 Vario. Met zijn compacte afmetingen en indrukwekkende prestaties een aanwinst voor uiteenlopende werkzaamheden. De volledig nieuw ontwikkelde Fendt 600 Vario serie biedt landbouwers een superieure allround tractor in het middelste prestatiesegment van 164 tot 224 pk. Deze tractor moet je gezien hebben!

NIEUW: Hooibouw innovaties
Bekijk tijdens de ATH de nieuwe Fendt Slicer 960 en de Former 920C. De nieuwe dubbele hark met een harkbreedte van 8 tot maximaal 9,20 meter blijft opgeklapt onder de 4 meter.  Ontdek de noviteiten en maak kennis met het uitgebreide hooibouwprogramma van Fendt op stand V.11

Smart Farming producten afgestemd op uw bedrijf
Fendt biedt een breed scala aan producten en oplossingen waarmee u uw machine nog doelgerichter kunt inzetten. Op de Fendt stand ontdekt u alle opties op het gebied van spoorgeleiding, agronomie, telemetrie en machineaansturing. Neem deel aan een van de workshops en ontdek hoe u kan profiteren met de Smart Farming producten op uw bedrijf.