De 200 Vario serie neemt afscheid!

13 augustus 2020

Fendt 200 V/F/P
Sinds vele jaren zijn de smalspoortrekkers Fendt 200 V/F/P Vario toonaangevend voor de technologie van de toekomst op het gebied van wijnbouw en fruitteelt. In heel Europa vertrouwen pro­fessionals op de superieure Fendt-technologie en duurzame kwa­liteit. Het succes van deze strategie valt af te lezen aan de meer dan 18.000 verkochte traploze 200-smalspoortrekkers, de too­naangevende waardevastheid en het feit dat de Fendt 200 V/F/P Vario marktleider is op de belangrijkste afzetmarkten.

Deze smalspoortrekkers wekken enthousiasme door hun prestaties, betrouwbaarheid en waardevastheid. Wie eenmaal met de Fendt 200 V/F/P Vario heeft kennisgemaakt, wil de voordelen van deze trekker niet meer missen. De huidige serie gaat nu haar laatste ver­koopjaar in, de nieuwe serie staat al in de startblokken. Dit is dus hét moment om deze succesvolle, waardevaste en op technologie­gebied toonaangevende Fendt-serie nog eens goed te bekijken.

Bekijk de 5 redenen om nog een Fendt 200 V/F/P aan te schaffen!

Fendt 200 S
De 200 S Vario Standard, waarvan er al meer dan 12.000 verkocht zijn, wekt al 11 jaar overal enthousiasme waar een compacte bouw wat betreft hoogte, wendbaarheid en gewicht van belang is. Zoals op grasland, in de bergen, op het erf en/of voor voorladerwerk. 

De Vario-serie is met haar brede inzetbaarheid, betrouw­baarheid en buitengewone waardevastheid zeer overtui­gend. Wie eenmaal met een Fendt 200 Vario kennisge­maakt heeft, wil wat inzetbaarheid en economisch rende­ment betreft de voordelen niet meer missen. De huidige serie gaat nu haar laatste verkoopjaar in, de nieuwe serie staat al in de startblokken. Het is dus op het moment zeer de moeite waard om nog eens goed naar deze gewilde en waardevaste Fendt-serie te kijken.

Bekijk de 5 redenen om nog een Fendt 200 S aan te schaffen!