U heeft ervan gedroomd. Wij hebben het gebouwd.

Maak kennis met de Fendt 700 Vario Gen7.

Geïnspireerd door de behoeften en wensen van onze klanten en onze belofte om de beste innovaties en technologieën te produceren, hebben wij een trekker ontwikkeld die niets te wensen overlaat, de Fendt 700 Vario Gen7. Maak kennis met de hoogtepunten van de nieuwe generatie Fendt 700 Vario.

  • Indrukwekkend prestatievermogen
  • Enorme flexibiliteit
  • Duurzame technologieën 

Indrukwekkende prestatievermogen

Prestaties in een nieuwe dimensie: technologieën zoals het verhoogde prestatieconcept Fendt DynamicPerformance, een koelconcept met een ventilator onder druk en een krachtige hydrauliek met een debiet tot 220 l/min maken van de Fendt 700 Vario Gen7 een pionier in de klasse 200-300 pk.

Enorme flexibiliteit

De Fendt 700 Vario Gen7 stelt op het gebied van de dynamisch rijgedrag een nieuwe norm op. De krachtige motor met 221 kW/303 pk maximale prestatie heeft een prestatiegewicht van 30,5 kg/pk tot gevolg. Indien gewenst versnelt de VarioDrive-aandrijving de Fendt 700 Vario tot een snelheid van max. 60 km/u. Zo slaag je er zonder problemen in, op een brandstofbesparende manier ook transporttaken, waarbij het aankomt op vlotheid, snelheid en hoge toelading, te meesteren.

Duurzame technologieën 

Fendt draagt al vele jaren substantieel bij aan een duurzame landbouw. Het grootste effect op het gebied van ecologische duurzaamheid bereiken we waar het erop aankomt: bij onze producten.

 

 

Altijd op de hoogte zijn van het laatste Fendt nieuws?! Volg ons op Facebook en Instagram!