Winnaar van de ATH-actie kiest Fendt 700

19 september 2015

Op donderdag 30 oktober ontving Fendt in haar showroom in Achterveld de winnaars van de actie 'Aandachtstrekkers' met bloemen en champagne. Fendt had deze winactie georganiseerd voor bezoekers aan Agro Techniek Holland in Biddinghuizen. Directeur Merijn Aldewereld overhandigde de hoofdprijs aan veehouder André van Vliet uit Zeewolde.

Fendt toonde het beurspubliek in Biddinghuizen nieuwe trekkers – De nieuwe 300S4 en 700S4 – en de Fendt Katana veldhakselaar. André van Vliet krijgt een maand lang de beschikking over een gloednieuwe trekker naar keuze. "Een schitterende prijs! Ik kies voor de Fendt 700 serie, want mogelijk is dat een mooie opvolger van de huidige 500 serie die we al hebben."

Tweede en derde prijs
Wie Agro Techniek Holland heeft bezocht, herinnert zich vast nog de zandsculptuur in de vorm van de nieuwste Fendt 1050 Vario. De tweede prijs heeft hier direct mee te maken: De familie Schepers uit Oosterhesselen gaat creatief aan de slag tijdens een workshop zandsculpturen maken. De derde prijs bestond uit twee opties: Arjan Verduijn uit Kamerik mocht kiezen tussen een traptrekker of een originele Fendt jas. Hij ging naar huis met een nieuwe werkjas, aangevuld met een knuffeltractor om de neefjes toch niet teleur te stellen.

Geliefd merk
Aldewereld kijkt terug op een succesvol evenement. "Er was veel belangstelling voor de nieuwe machines en onze winactie heeft meer inzendingen opgeleverd dan wij hadden verwacht. Dat geeft wel aan dat Fendt een geliefd merk is onder Nederlandse gebruikers. Logisch natuurlijk, want Fendt levert een hoog rendement op." André van Vliet verheugt zich op zijn prijs. "Binnen mijn bedrijf hebben we al meerdere Fendt tractoren naar alle tevredenheid, maar de stap naar het formaat 700 serie hebben we nog nooit gemaakt. Ik ben natuurlijk heel benieuwd hoe het is om dit werk met een 700 serie te doen."

Over Fendt 
Fendt maakt al meer dan tachtig jaar kwalitatief hoogwaardige tractoren. Met die ervaring is de innovatieve Fendt Efficiënt Technology ontwikkeld, die resulteert in een hoge betrouwbaarheid, een hoge restwaarde en lage gebruikskosten. Kenmerkend voor de Fendt producten zijn verder zijn de hoge mate van comfort, veiligheid en gebruiksgemak. De combinatie met het professionele Nederlandse dealernetwerk maakt een investering in Fendt, een investering die rendement oplevert.