Geslaagde #FENDTastic Tour inspireert en verbindt landbouwers

De langverwachte #FENDTastic Tour, georganiseerd door Fendt Mechan, heeft met groot succes plaatsgevonden en heeft landbouwers in Nederland geïnspireerd en verbonden. Het evenement, dat plaatsvond op drie verschillende locaties in het land, trok een groot aantal enthousiaste bezoekers uit de agrarische sector.

Gedurende de #FENDTastic Tour konden bezoekers kennismaken met de nieuwste ontwikkelingen en technologieën op het gebied van moderne landbouw. Het evenement bood een unieke gelegenheid voor landbouwers om in contact te komen met experts en collega's, terwijl ze de kans kregen om verschillende Fendt-machines van dichtbij te bekijken en te ervaren.

Deskundige sprekers deelden hun expertise en ervaring, terwijl ze deelnemers inspireerden om de nieuwste technologieën en methoden toe te passen om hun bedrijven te verbeteren en de landbouwsector vooruit te helpen. Verschillende machines reden voorbij tijdens de live demonstraties. 

Naast het presenteren van geavanceerde landbouwtechnologieën en het faciliteren van waardevolle kennisuitwisseling, bood de #FENDTastic Tour ook een gelegenheid voor landbouwers om elkaar te ontmoeten en ervaringen te delen. 

De #FENDTastic Tour 2023 vond plaats op drie verschillende locaties. De eerste in Schipluiden, bij Voorbeeldboerderij Lely. De tweede vond plaats in Dronten en gister ontvingen we voor de laatste keer dit jaar de bezoekers in Saasveld.

De #FENDTastic Tour van Fendt Mechan is een groot succes gebleken. Het evenement heeft landbouwers geïnspireerd en verbonden, en hen nieuwe mogelijkheden geboden om hun bedrijven te verbeteren. Alle bezoekers bedankt voor het langskomen en bewonderen van onze prachtige machines!