TEST THE BEST 2023!

Test de maaiers, schudders en cirkelharken van Fendt zelf en beleef de groene veelzijdigheid.

Wat doen 37 maaiers, 13 hooischudders en 21 cirkelharken bij elkaar? Precies, met elkaar vormen ze de veelzijdige vloot van Fendt voor maaien, schudden en harken. Van steile hellingen in ijle hoogten tot de weidse vlakten van het lage platteland. Bij zoveel veelzijdigheid vindt elke klant voor zijn land wel een passende machine.

Vraag een demonstratie aan

TEST THE BEST Productdemonstratie

Met onze actie "TEST THE BEST" nodigen wij u uit de Cutter-trommelmaaiers, de Slicer-schijvenmaaiers, de Lotus en Twister hooischudders en de Former zwadharken van Fendt vrijblijvend te testen en zelf uit te proberen. Wij weten dat u als boer of loonbedrijf elke dag hard aan het werk bent en alleen het beste voor uw velden wilt. Daarom willen wij u in de gelegenheid stellen, de kwaliteit van onze producten zelf te ervaren en u van de mogelijkheden daarvan te laten overtuigen. We zijn er zeker van dat u meteen vanaf het eerste moment enthousiast zult zijn.

Dus aarzelt u vooral niet! Kies uit de vele keuzemogelijkheden die hieronder staan aangegeven de machine die het beste bij u past en doe mee aan de demonstratie in het kader van de actie TEST THE BEST.

 

Waarom zou u kiezen voor de voederwinningstechniek van Fendt?

De omstandigheden tijdens de oogst en de potentiële toepassingen voor in de groene weiden zijn zeer gevarieerd en toch telkens weer apart. En dat zijn onze maaiers, schudders en cirkelharken ook. Maar hoezeer onze machines ook van elkaar kunnen verschillen, ze hebben allemaal één ding gemeen: het zijn stuk voor stuk specialisten op hun terrein, met telkens net dat kleine beetje meer aan geavanceerde en vertrouwde techniek, nodig om voeder dat rijk is aan energie zorgvuldig te oogsten en de grond daarbij te sparen. Het continue proces van innovatie is gebaseerd op een expertise van meer dan honderd jaar, mede vergaard door het uitwisselen van kennis met boeren uit alle mogelijke regio's. En het streven daarbij is altijd een stap vooruit te zijn – en daar kunt u van profiteren!

Laat u overtuigen door enkele unieke kenmerken – en dan is dit nog maar een kleine greep!

Fendt Cutter: Vijfvoudig gelagerde en met gelijkmatige kracht aangedreven maaitrommels voor een lange levensduur bij een maximale belasting

Fendt Slicer: De TurboLift-technologie met een eersteklas maaibalkontlasting voor een opmerkelijke ‘zwevende snede’

Fendt Twister: Opvallende en gepatenteerde druk-/trek-driepuntsbevestiging voor een optimale gewichtsverdeling, aftasting van de bodem en rijstabiliteit

Fendt Lotus: De unieke haaktanden voor een bijzonder effectieve behandeling van het gewas waardoor het schudden efficiënt gebeurd en het gewas ontzien wordt

Fendt Former: Unieke en in een handomdraai te verstellen curvebaan voor het uitsturen van de tanden, afgestemd op het gebruiksdoel, voor een steeds optimaal en zuiver zwad.


Test de maaiers, schudders en cirkelharken van Fendt zelf

U wilde uzelf overtuigen van de kwaliteit en de prestaties van de voederwinningstechniek van Fendt? Grijp dan uw kans en test in het kader van de actie "TEST THE BEST" zelf de maaiers, de hooischudders en de zwadharken van Fendt – gratis en vrijblijvend!

In drie stappen naar de TEST THE BEST productdemonstratie

  1. Vul nu het formulier in en markeer de machine(s) van uw keuze. Geef s.v.p. ook concrete wensen voor een bepaald model aan in het optionele commentaarveld.
  2. Wij sturen uw aanvraag dan door naar de Fendt-dealer bij u in de buurt. Die zal dan zelf uw deelname aan de actie "TEST THE BEST" individueel begeleiden.
  3. Uw Fendt-dealer zal hiervoor tijdig contact met u opnemen. Hij zal u een bevestiging sturen van uw aanvraag en verdere details met u bespreken.

Vraag nu een TEST THE BEST demonstratie aan!