Leaders drive Fendt

Leaders drive Fendt.

Kiezen voor Fendt betekent kiezen voor de toekomst. Voor ons is het niet alleen "Leaders drive Fendt" – het is een passie die dit jaar weer zal opbloeien op de AGRITECHNICA 2023. We vertrouwen op verantwoordelijkheid en innovatie om samen nieuwe wegen in te slaan. Passie, uitmuntendheid en innovatie zijn de drijvende krachten achter ons succes. Overtuig uzelf en geef samen met ons vorm aan de toekomst.Wij komen tegemoet aan uw uitdagingen: samen gaan we voor een duurzame landbouw!

Passie
Al meer dan 90 jaar stroomt passie voor landbouw in elke innovatie, tractor en technologie die we maken. Wij worden gedreven door de mensen die topprestaties leveren met onze producten. Uw visie op een duurzame en succesvolle toekomst inspireert ons elke dag weer.

Uitmuntendheid
Van het eerste idee tot aan de realisatie – onze technologieën en landbouwoplossingen zijn het resultaat van gepassioneerde toewijding en uitmuntendheid om landbouwers over de hele wereld te voorzien van de beste producten voor hun uitdagende werk. Wij staan volledig open voor de behoeften van onze landbouwers om hen te helpen hun doelen te realiseren.

Innovatie
Innovatie is bij Fendt niet zomaar een slogan, maar een beproefde traditie – al sinds 1930. Fendt staat altijd voor baanbrekende technologieën en toekomstgerichte oplossingen in de landbouw. Wij staan ​​nooit stil, maar zijn op weg naar een spannende toekomst.

Bezoek van 12 tot 18 november de Fendt stand op de Agritechnica. We presenteren u graag onze noviteiten op stand in hal 20