FendtONE

Deze training is gericht op chauffeurs welke aan het werk gaan met een nieuwe FendtONE trekker. Een introductie met verdieping in het enorme gemak dat FendtONE de chauffeur gaat brengen. Deze training bestaat uit drie sessies van één uur en de volledige training wordt één keer gegeven in februari en in maart. 

Kosten: Gratis

Startdata 1e sessie: 8, 10, 12 februari
Startdata 2e sessie: 15,17,19 maart

Meer informatie

Fendt Guide

Deze training is gericht op Fendt chauffeurs die recent een nieuwe trekker met FendtONE bediening hebben aangeschaft i.c.m. Fendt Guide. In deze training wordt stap voor stap het werken met Fendt Guide uitgelegd en toegelicht. Geadviseerd wordt om voorafgaand de gebruikerstraining over FendtONE te volgen. Deze training bestaat uit één sessie van twee uur. 

Kosten: Gratis

Startdata: 11 februari en 18 maart

Meer informatie

Fendt Varioguide

Deze training is gericht op Fendt chauffeurs die nog niet eerder gewerkt hebben met VarioGuide of hun bestaande kennis over VarioGuide willen opfrissen en verdiepen. In deze training wordt stap voor stap het werken met VarioGuide uitgelegd en toegelicht. Deze training bestaat uit één sessie van twee uur. 

Kosten: Gratis

Startdata: 9 februari en 16 maart

Meer informatie

Fendt Variotronic

Training gericht op chauffeurs welke nieuw zijn met de huidige Variotronic bediening (S4 modellen) of meer ervaren chaufferus wie hun kennis willen opfrissen. Bedieningselementen, terminal, en rij strategieën worden besproken. Deze training bestaat uit één sessie van twee uur.

Kosten: Gratis

Startdata: 2 maart 15.00 uur

Meer informatie