FendtONE

Deze training is gericht op chauffeurs welke aan het werk gaan met een nieuwe FendtONE trekker. Een introductie met verdieping in het enorme gemak dat FendtONE de chauffeur gaat brengen. Deze training bestaat uit drie sessies van één uur en de volledige training wordt één keer gegeven op een nog te bepalen datum.

Startdata: Nog niet bekend.

Meer informatie

Meld je aan!

Fendt Guide

Deze training is gericht op Fendt chauffeurs die recent een nieuwe trekker met FendtONE bediening hebben aangeschaft i.c.m. Fendt Guide. In deze training wordt stap voor stap het werken met Fendt Guide uitgelegd en toegelicht. Geadviseerd wordt om voorafgaand de gebruikerstraining over FendtONE te volgen. Deze training bestaat uit één sessie van twee uur. 

Startdata: Nog niet bekend.

Meer informatie

Meld je aan!

Fendt Varioguide

Deze training is gericht op Fendt chauffeurs die nog niet eerder gewerkt hebben met VarioGuide of hun bestaande kennis over VarioGuide willen opfrissen en verdiepen. In deze training wordt stap voor stap het werken met VarioGuide uitgelegd en toegelicht. Deze training bestaat uit één sessie van twee uur. 

Startdata: Nog niet bekend.

Meer informatie

Meld je aan!

Fendt Variotronic

Training gericht op chauffeurs welke nieuw zijn met de huidige Variotronic bediening (S4 modellen) of meer ervaren chaufferus wie hun kennis willen opfrissen. Bedieningselementen, terminal, en rij strategieën worden besproken. Deze training bestaat uit één sessie van twee uur.

Startdata: Nog niet bekend.

Meer informatie

Meld je aan!