5 belangrijke redenen! 

17B8955

De unieke prestaties van Vario: profiteer ervan

Uit onafhankelijk vergelijkend onderzoek blijkt sinds lang: dankzij de traploze Vario-transmissie en de comfortabele TMS-automaat werkt u altijd met de optimale rijsnelheid en maximale kracht. Dat leidt ertoe dat u ten opzichte van gewone powershift-trekkers in dezelfde tijd een groter oppervlak kunt bewerken, een betere tractie en rijveiligheid ervaart en bovendien profiteert van een lager brandstofverbruik.

Voorasvering met niveauregeling

Voorasvering met niveauregeling: voor een optimale werktuiggeleiding, meer capaciteit en meer rijcomfort De niveaugeregelde voorasvering met zijwaartse stabilisatie geleidt uw werktuig zeer nauwkeurig in de rij: het werktuig slingert nauwelijks. Daar kan de optimale tractie nog bij worden opgeteld. Die leidt tot een maar liefst 7 % grotere oppervlaktecapaciteit. En, met name van belang op steile hellingen: de zijwaartse stabilisatie zorgt dat rijveiligheid en rijcomfort maximaal zijn.

17B8710
17B9425

Zeer waardevast door premium-kwaliteit

Een blik op de huidige markt voor gebruikte machines en het onafhankelijke oordeel in het tijdschrift Agrartechnik (3/2020) bevestigen de unieke waardevastheid van een Fendt als gewilde en zeer gewaardeerde machine. Een veilige investering, waarbij premium-kwaliteit en toekomstbestendige technologie als waarden gelden.

Een comfortabele werkplek voor de trekkerbestuurder

De vrije in- en uitstap door ontbreken van de transmissietunnel of in de weg zittende hendels, biedt een ongekend rij- en werkcomfort. Met de multifunctionele joystick inclusief cruisecontrol-functie hebt u maximaal grip op de bediening. Het VarioActive-snelstuursysteem zorgt voor een halvering van het aantal stuuromwentelingen aan het eind van de rij.

17B8956
59c92dfb994690cb068b4569 1506356733 web de DE

Nu nog leverbaar zonder cabine!

Deze serie is nu nog leverbaar zonder cabine. De nieuwe serie 200 V en P zullen niet meer leverbaar worden zonder cabine. Investeer daarom nu nog snel in een zeer waardevaste Fendt 200 V Vario S3 zolang de voorraad strekt!

Interesse in een Fendt 200 V/F/P?