209V BRA Hecksaemaschin hoch 164 44895

Volop aanbouwmogelijkheden

De 200 Vario heeft drie aanbouwmogelijkheden: voor, midden en achter. Daardoor is de trekker ideaal voor het werken met werktuigcombinaties, wat economisch aantrekkelijk is. Door het gebruik van werktuigcombinaties wordt niet alleen bespaard op werktijd en machinekosten, maar wordt ook de kwaliteit van het werk vergroot, doordat minder rijsporen ontstaan en de bodemdruk lager is.

EHR-hefinrichting met reserves

De elektrohydraulische achterhef, met een maximale hefkracht van 2715 daN (200 Vario V ), garandeert dat in de praktijk ook zware werktuigen zonder problemen in de achterhef op de maximale hefhoogte kunnen worden gebracht. De standaard balanscorrectie werkt bij het transport van aanbouwwerktuigen door actieve hef- en daalbewegingen van de hefinrichting dansbewegingen van de trekker tegen.

Hydrauliekventielen in ruime mate aanwezig

Als onderdeel van het Profi-pakket beschikt de 200 Vario standaard over vier elektrische dubbelwerkende ventielen (op aanvraag maximaal zes). Deze worden aangestuurd via de kruishendel, de lineaire modules en de multifunctionele joystick. Er zijn dus geen extra regelventielen meer nodig en het lastige heen en weer grijpen behoort tot het verleden.

209V Weinb Junganlage frontal 423 44898

Efficiënt hydraulisch systeem

Efficiënt hydraulisch systeem

Moderne werktuigen vragen steeds meer flexibiliteit en capaciteit van het hydraulieksysteem van de trekker. Een hefinrichting moet snelle, exacte hefbewegingen maken en een grote olie-opbrengst hebben om rendabel te kunnen worden gebruikt. De 200 Vario voldoet ruimschoots aan alle eisen die aan het hydraulisch systeem worden gesteld. Met het hightech-hydraulieksysteem van Fendt kunnen werktuigen met veel hydraulische functies (zoals snoeimachines) eenvoudig en gemakkelijk worden aangestuurd.

209V Wannenstapler Pers 263 44897

Sterk presterend hydraulieksysteem

Sterk presterend hydraulieksysteem

De 200 Vario is met een hydraulieksysteem met load-sensing uitgerust. Moderne axiaalplunjerpompen leveren exact de benodigde hoeveelheid hydrauliekolie – tot 76 liter per minuut (met samenschakeling 106 l/min). Voor gedragen of getrokken werktuigen kan maximaal 25 liter hydrauliekolie worden afgenomen. Transmissie en hydraulisch systeem hebben gescheiden oliecircuits. Daardoor kunnen biologische oliesoorten ook altijd in het hydraulisch systeem worden toegepast.