cabine groot

Ergonomisch top, voor topprestaties.

Neem plaats in de unieke cabine van de 200 Vario: u zult zeker enthousiast worden! Door het ontbreken van een transmissietunnel biedt de cabine veel beenruimte. Rechts bevindt zich de centrale bedieningseenheid, waarmee alle werk- en bedieningsfuncties kunnen worden aangestuurd. Het in hoogte en hoek verstelbare stuurwiel is ergonomisch optimaal vormgegeven.

Perfect werkklimaat

De krachtige verwarming en het ventilatiesysteem met geïntegreerde airconditioning zorgen voor  een optimaal werkklimaat. De warmwaterverwarming (via de waterkoeler) zorgt ook op koude dagen voor een weldadige warmte.

Uitstekend zicht naar alle kanten

Door de grote ramen, de kleine stuurkolom en het dakraam, is het zicht op de werktuigen altijd opti-  maal. De interieurverlichting zorgt ook ’s nachts voor uitstekend overzicht, zodat alle bedieningselementen doelgericht kunnen worden gebruikt. 

Stille cabine

Doordat conische lagers gebruikt zijn en er geen direct contact is tussen cabine en trekkerframe, is  het geluidsniveau in de cabine zeer laag. Ook de uitstekende geluidsisolatie van de cabine en de  zeer rustige loop van de watergekoelde motor bij laag nominaal toerental, dragen bij aan een opti- male geluidsdemping. 

Vlakke cabinevloer

De 200 Vario onderscheidt zich in het bijzonder door de vlakke cabinevloer in combinatie met de geringe bouwhoogte. Door de vlakke cabinevloer kunt u comfortabel in- en uitstappen. Niet alleen  het ontbreken van een transmissietunnel, maar ook de aan de rechterkant geconcentreerde bedieningselementen, zorgen voor een optimale beenplaatsing: in de ruimte die voor de voeten be-  stemd is, ontbreken storende bedieningselementen geheel. Door het in hoogte en hoek verstelbare stuur en de luchtgeveerde comfortstoel (optie) zit u altijd in de juiste positie.

Cabine