573b32c30237fb8f7ccfe0cf 1470039859

Onze VisioPlus-cabine voor comfort en overzicht

Onze VisioPlus-cabine voor comfort en overzicht

De Fendt VisioPlus-cabine stelt door de unieke ramen nieuwe maatstaven op het gebied van overzicht en uitzicht. Het totale glasoppervlak van 6,2 m2 biedt een doorlopend 360 graden zicht zonder storende B-stijl. De gebogen panorama-voorruit van de VisoPlus-cabine, die doorloopt tot in het dak, biedt een zicht naar boven en onder met een gezichtshoek van 77 graden – vanuit de bestuurdersstoel kunt u de volledige voorlader zien.  

Ergonomisch ongeëvenaard

Bij het ontwikkelen van de Fendt 500 Vario is bijzonder veel aandacht besteed aan het ergonomisch optimaliseren van de bestuurdersplaats. De praktische rangschikking en kleuraanduiding van de bedieningselementen waarborgen een universele,  snelle en logische bediening. Hierbij zijn alle functies op  de volledig geïntegreerde multifunctionele armleuning gerangschikt en altijd binnen handbereik. Het stuurwiel is snel en gemakkelijk in hoogte en hoek instelbaar, het combi-instrument zwenkt mee en staat altijd in de ideale positie.

Geveerde stoelen met bewegingsvrijheid

Neem plaats op uw ideale bestuurdersstoel. Van een luchtgeveerde stoel tot een klimaatgeregelde leren stoel met pneumatische ondersteuning, alles is mogelijk om een lange werkdag comfortabel te maken. Met name de nieuwe, dynamische, beweeglijke bestuurdersstoel "Super comfortstoel Evolution dynamic Dualmotion" ontziet de rug enorm. De bovenste rugleuning draait mee bij het kijken naar achter en ondersteunt ook werkzaamheden aan de achterkant. De driepuntsgordel zorgt voor optimale veiligheid, die optioneel voor de super-comfortstoel verkrijgbaar is.

Comfortabel en doordacht

Het zijn vaak de kleine dingen die voor comfort  zorgen. De brede trappen voor het instappen en de  ideaal te bereiken grepen zijn al bijzonder prettig. Aan de binnenkant bewijzen de stof- en waterdichte kabeldoorvoeringen, bij het werken op het veld, hun dienst. De framevaste deurafdichtingen zorgen voor het gemakkelijk sluiten van de deuren. De airconditioning is standaard. Als optie is ook een automatische airconditioning leverbaar.