700vario 2014 media uebersicht 5590eae90237fb7e5a574dd0 web de DE

Perfect uitgerust

De ideale lijn bij cultivateren, spoor tegen spoor bij zaaiwerk, de perfecte snede bij het maaien – met de Fendt 700 Vario levert u perfect werk. Met de resultaten zult u zeer tevreden zijn. De vele aansluitpunten en automatische functies bieden u vele gebruiksmogelijkheden wat betreft het aankoppelen van werktuigen. Een sterk hydraulisch systeem verlicht de gebruiksmogelijkheden  en breidt deze uit, wat zorgt voor zeer grote efficiëntie en een ongekende productiviteit. 

1017684 44955

Krachtig Hydraulisch systeem

Krachtig Hydraulisch systeem

Met een olieopbrengst van 193 liter per minuut zorgt de load-sensing-pomp van de Fendt 700 Vario voor een grote volumecapaciteit van het hydraulisch systeem. Pompen voor de Profi- en ProfiPlus-uitvoeringen van een dergelijke capaciteit kunnen met gemak de meest veeleisende  werktuigen aan. Pompen met een andere olieopbrengst (152 l/min en 109 l/min bij de Poweruitvoering) presteren sterk bij alle werktuigen. Bij deze pompcapaciteiten kan het motortoerental  laag blijven, waardoor ook bij intensief werk effectief brandstof kan worden bespaard.  De elektrische bewaking van het hydrauliekoliefilter biedt bijvoorbeeld ondersteuning met een snelle foutendiagnose. Bovendien geeft dit controlemechanisme de komende volgende onderhoudsintervallen aan. Deze kunnen op grond van  deze bewaking in lengte verdubbeld worden. De  scheiding van de oliecircuits van transmissie en hydraulisch systeem bevorderen lang meegaan van de transmissieolie, doordat vermenging of vervuiling via de hydrauliekolie naar de transmissie wordt voorkomen.

711 frontlad Hack 44966

Gewichtheffer in topuitvoering

Gewichtheffer in topuitvoering

Met zijn stabiele constructie beschikt de Fendt 700 Vario over een hefvermogen van 104 kN en kan hij de zwaarste lasten aan. Bij de comfortfronthefinrichting met ontlastingsregeling kan  men het werktuig via het dubbelwerkende fronthefventiel laten zakken en het gewicht van het  werktuig overdragen op de vooras. Dit is speciaal gunstig bij werken met bijv. een frontmaaier of  een sneeuwploeg, waarbij het gewicht niet volledig op de grond rust, omdat de werktuiggeleiding  zich zeer snel en gelijkmatig aan bodemoneffenheden aanpast. Ontlastingsveren voor de maaier zijn  nu overbodig.