Cabine

Via uw trekker hebt u direct contact met de grond. Stuurwiel, bestuurder, vering en bedieningselementen zijn zeer nauwkeurig op elkaar afgestemd  en geven u doorlopend feedback. Om u voortdurend controle te laten houden, hebben wij de perfecte oplossing ontwikkeld: de VisioPlus-cabine.  Een comfortabele instap, optimale veereigenschappen en ergonomisch gerangschikte bedieningselementen. Plus heel veel zicht en ruimte,  door de panorama-voorruit, de 300-graden-ruitenwisser, het LED-verlichtingtsconcept en nog veel meer.  

Alles in beeld

De tot in het dak doorlopende panorama-voorruit van de VisioPlus-cabine biedt zicht naar boven en naar onderen. Door de hoek van 77 graden overziet u uw werkzaamheden, zelfs met een geheven  voorlader. Het grote glasoppervlak van 6,2 m biedt een perfect zicht rondom, zonder storende B-stijl. Ook regen vormt geen beperking: met een wisoppervlak van 300 graden wekt de ruitenwisser enthousiasme door het heldere uitzicht over de hele voorzijde. 2  Elektrisch verstelbare achteruitkijkspiegels met grote kijkhoek vergroten uw zicht naar achteren. Beslagen spiegels is iets uit het verleden: verwarmde achteruitkijk- en groothoekspiegels bieden nu ook in de winter zicht naar achteren.

Alles in het juiste licht

In de Fendt 700 Vario werkt u ook bij donker veilig en effectief. De verlichting van de Fendt 700 Vario is zowel binnen als buiten zo nauwkeurig dat 360 graden rondom de trekker alles zeer goed zichtbaar is. Alleen al de verlichte opstap naar de cabine biedt veiligheid en een goed gevoel.  Uitgerust met hoogwaardige LED-werklampen wordt de nacht tot dag. Het dim- en grootlicht van de bi-LED-koplampen zorgt voor ruim zicht en veiligheid op de openbare weg. De lichtsterkte is bijzonder groot, bij een laag stroomverbruik en een lange levensduur. Alle werklampen die tevoren  geselecteerd zijn, kunnen met één knop centraal worden bediend. De gedempte binnenverlichting zorgt voor een aangenaam binnenlicht. Na een volbrachte dagtaak verlicht het slimme Coming Home-licht uw pad naar huis.  

Cabine klein

Overzicht en comfort

Overzicht en comfort

De Fendt VisioPlus-cabine biedt aangenaam veel ruimte. Bij het instappen profiteert u al van de bredere opstaptreden. Met een glasoppervlak van meer dan 6 vierkante meter is de cabine niet alleen optisch groter – door het cabinevolume van 2520 liter en de ergonomisch doordachte plaatsing van alle componenten merkt u dat u werkelijk  meer ruimte hebt. De vele opbergvakken zorgen  voor praktische opslagruimte.  

Zeer hoogwaardige uitrusting

Laat het hoogseizoen maar komen: de Fendt 700 Vario is uitgerust met pneumatische cabinevering, voor perfect rijcomfort. Een ongelijkmatige ondergrond wordt door de op 3 punten  pneumatisch geveerde cabine uitstekend vereffend. U zit zeer comfortabel en helemaal ontspannen op de ‘Evolution Dynamic’ super-comfortstoel,  die de lendenwervels ideaal ondersteunt. De stoel  wordt via de voertuigeigen compressor geveerd  en past zich aan het individuele gewicht aan. De  comfort-bijrijdersstoel nodigt uit om mee te rijden  en is ingeklapt ook geschikt om op te schrijven.  De in hoogte en hoek verstelbare stuurkolom is met de voet heel snel in de perfecte positie te zetten. De radio met ingebouwde cd- en mp3-speler en vier stereoluidsprekers levert in de cabine een ongekende klankkwaliteit. Door de geluidsarme  lagers van de VisioPlus-cabine worden storende  geluiden van buiten prima gedempt. De automatische airconditioning zorgt voor ideale ventilatie en de juiste temperatuur in de cabine. Het filter voor schadelijke stoffen (aerosol) zorgt voor  schone lucht, ook als de omstandigheden erg stoffig zijn.