933 Ruefa Gruenl 45003

Meer aansluitpunten

De Fendt 900 Vario heeft meer aansluitpunten dan enige andere trekker in zijn vermogensklasse: zes elektrohydraulische dubbelwerkende ventielen achter en twee voor, ''Power Beyond'', ISOBUS-aansluiting, enzovoort. In totaal beschikt de 900 Vario over 24 aansluitpunten, die zowel voor als achter op logische punten zijn aangebracht. Dat garandeert veelzijdige toepassingsmogelijkheden en probleemloos aansluiten van alle werktuigen - voor een effectieve samenwerking tussen trekker en werktuig. 

Sterke hefinrichting

De elektrohydraulische achterhef, met een maximale hefkracht van 11.800 daN, garandeert dat  ook zware aanbouwwerktuigen in de praktijk zonder problemen op de maximale hefhoogte kunnen worden gebracht. Ook in de fronthef zorgt  het maximale hefvermogen van max. 5580 daN  ervoor dat zware werktuigen kunnen worden toegepast. De nieuwe, uit één stuk gegoten fronthefinrichting is geïntegreerd uitgevoerd, zodat de  koppelingspunten zich dicht bij de trekker bevinden. Bovendien is de lekolie-opvang beschermd in  front- en achterhef ondergebracht.

Ontlastingsregeling van de fronthefinrichting

De comfort-fronthef kan als optie met een ontlastingsregeling worden uitgerust, die via de Varioterminal kan worden ingesteld. Daarmee kan men  het werktuig via het dubbelwerkende fronthefventiel laten zakken en het gewicht van het werktuig op de vooras overdragen. Dit is speciaal gunstig bij gebruik van een sneeuwploeg en bij werken met de frontmaaier op grasland, omdat de  werktuiggeleiding zich zeer snel aan bodemoneffenheden aanpast. Ontlastingsveren voor de  maaier zijn nu overbodig.  

Aftakas met spaarfunctie

De aftakassen kunnen op de multifunctionele  armleuning eenvoudig worden ingesteld. Aan  de achterzijde van de trekker kan ook de externe  bediening worden gebruikt. De aftakassnelheden (540E/1000 of 1000/1000E) aan de achterzijde  maken werken bij verminderd motortoerental  mogelijk. Zo bespaart u brandstof! Op de frontaftakas (1000 t/min) kan een breed scala aan frontwerktuigen worden aangesloten.   

Krachtig hydraulisch systeem met energiezuinig concept

Met zijn load-sensing-technologie is de 900 Vario  optimaal uitgerust voor veeleisend gebruik.  Afhankelijk van de toepassing kunt u de 900 Vario  met een load-sensing-pomp met naar keuze een  olieopbrengst van 152 (standaard) of 205 (optie)  liter per minuut, uit laten rusten. Deze axiaalplunjerpomp wekt tevens de voorstuurdruk op.

VarioGripBodenbearbeitung 45014