De 300 pakt alles aan

Bij de 300 Vario profiteert u van het geringe eigengewicht en de ruime keuze in banden, waardoor de ondergrond zo goed mogelijk  nodig maken, is de trekker flexibel te ballasteren. Dankzij de grote hefcapaciteit voor en achter, het!verbeterde aftakasmanagement en niet in de laatste plaats de voorlader op maat, is de 300!Vario de absolute allrounder voor uw bedrijf.   

312 36655

Sterk presterend hydraulieksysteem

Sterk presterend hydraulieksysteem

Het hydraulische systeem van de 300 Vario is bij uitstek geschikt voor de combinatie met de aanbouwwerktuigen voor dit merksegment, en realiseert een olieopbrengst van 53l/min. Als een bijzonder grote olieopbrengst nodig is, kan de bestuurder via een drukschakelaar samenschakeling van de oliestroom inschakelen. Met twee achter elkaar geschakelde tandwielpompen levert het hydraulisch systeem dan een oliestroom van maximaal 83l/min. Het systeem maakt daarbij een onbeperkt gebruik van bio-oliesoorten mogelijk. 

123590 bear 44915

Sterke hefinrichtingen voor en achter

Sterke hefinrichtingen voor en achter

De elektrohydraulische achterhef heeft nu een maximale hefkracht van 5960 daN, zodat ook zware aanbouwwerktuigen voor deze vermogensklasse in de praktijk zonder problemen op de maximale hefhoogte kunnen worden gebracht. De als optie voor de 300 Vario verkrijgbare fronthef heeft een maximaal hefvermogen van 3020daN. Daarom zijn frontwerktuigen (aanbouw) met een gewicht tot twee ton toegestaan. De ge├»ntegreerde gasdrukdemper zorgt ervoor dat ook bij dergelijke zware lasten de rijveiligheid en het rijcomfort intact blijven.