Cabine

Vanzelfsprekende bediening

De bestuurdersplaats van de 300 Vario overtuigt door zijn overzichtelijkheid en de praktische rangschikking van alle bedieningselementen. Functies zoals de TMS, cruisecontrol of de automatische aftakas, verlichten het dagelijks werk, dat door de bestuurder vele uren in ontspannen toestand kan worden volgehouden. De bestuurder zit altijd in een ontspannen houding waarmee hij zich optimaal kan concentreren op de bediening van de werktuigen. 

Cabine 2

Moderne techniek, maar begrijpelijk

Moderne techniek, maar begrijpelijk

Het bedieningsconcept vormt de ideale combinatie van moderne techniek en eenvoudige bediening. In de cabine van de 300 Vario zijn alle bedieningselementen centraal op de stuurkolom en de rechter zijconsole samengebracht. U vindt daar bijvoorbeeld, overzichtelijk aangebracht, de bediening van hefinrichting en aftakas en de comfortschakelingen. De inwendige verlichting van de bedieningselementen garandeert een veilige bediening, ook s' nachts. De nieuwe boordcomputer geeft nu ook informatie over gemeten oppervlakken en tijden. 

300vario wirtschaft 1 558c02970237fb8f189610d1 web de DE

Alles in de hand met de Variostick

Alles in de hand met de Variostick

Door de Variostick zijn de versnellingshendel, groepenschakelingen, powershifttrappen en superkruipgang overbodig geworden. Met de handige Variostick, die ergonomisch optimaal op de rechter console is aangebracht, stelt u traploos elke gewenste snelheid tussen 10m/u en 40km/u in, zonder uw hand te verplaatsen. De 300 Vario is nu standaard uitgerust met het Tractor Management Systeem (TMS), dat er volautomatisch voor zorgt dat motor en transmissie op elk moment economisch optimaal functioneren.