Toppunt van efficientie

Met het nieuwe topmodel 313 Vario en de toepassing van de SCR-motortechnologie heeft  Fendt de inzetbaarheid van de 300 Vario-serie  verder uitgebreid wat betreft prestaties, kracht  en brandstofbesparing. Met zijn maximumvermogen van 135 pk is deze serie nu beschikbaar  voor nog meer verschillende soorten werkzaamheden. Dit alles door de sterke motor en de intelligente Vario-transmissie!

workinh 36660

Sterk presterende viercilinder

Sterk presterende viercilinder

De zuinige omgang met brandstof en hulpbronnen staat altijd centraal. Bij de 300 Vario zet Fendt voor een hoger rendement in op een hightech viercilinder Deutz-motor met vierkleppentechniek. De trekker is uitgerust met een toerentalafhankelijk aangestuurd common-rail-hogedrukbrandstofinspuitsysteem en een geheel elektronische motorregeling. Het nieuwe topmodel 313 Vario heeft een maximumvermogen van 135pk. 

F313 36657

Lager verbruik - meer dynamiek

Lager verbruik - meer dynamiek

Uniek in deze vermogensklasse is het gebruik van SCR-motortechnologie, die Fendt al langer toepast. Hierbij worden afvoergassen gereinigd met behulp van de SCR-katalysator en de ureumoplossing AdBlue, die in het afvoergas wordt ingespoten. Tegelijkertijd kan de motor zelf toch optimaal worden ingesteld, wat niet alleen beter is voor het milieu, maar ook tot een een zo laag mogelijk brandstofverbruik leidt. 

313 36656

Traploos en economisch

Traploos en economisch

Met de traploos variabele snelheid maakt u gebruik van de reservevermogens die zelfs voor moderne automatische transmissies niet toegankelijk zijn. Het motortoerental en de snelheid kunnen, onafhankelijk van elkaar, voor elke toepassing optimaal worden ingesteld. Zo krijgt uw werk een ongekende kwaliteit. Bovendien zorgt het Tractor Management Systeem (TMS) dat de motor en transmissie op hun optimale waarden worden gehouden. En de traploze aandrijving biedt u naast de economische voordelen ook unieke pluspunten qua rijcomfort.