200Vfp

Fendt 200 V/F/P Vario. Uw partner.

Fendt 200 V/F/P Vario. Uw partner.

Sinds 2009 stelt Fendt op het gebied van smalspoortrekkers nieuwe normen op het gebied van absolute toptechnologie. Met de Fendt 200 V/F/P Vario-serie ervaart u efficiëntie, productiviteit en veiligheid in combinatie met het beste rijcomfort, in wijn-, fruit- en hopteelt. 3 4 Drie topmodellen De kleinste Fendt – en uw partner voor vele toepassingen. Elk model beschikt over bijzondere kwalificaties: Fendt 200 V Vario De klassieke smalspoortrekker. Hightech met een minimumbreedte (buitenzijde) van 1,07 m. Naar keuze met een brede vooras, voor betere wendbaarheid. Fendt 200 F Vario Vanaf een breedte (buitenzijde) van 1,32 m is de cabine van de Fendt 200 F Vario al 10 cm breder. Fendt 200 P Vario De smalspoortrekker met bredere assen en een grotere hefcapaciteit. Minimumbreedte (buitenzijde) 1,68 m. Met de Fendt Vario hebt u voor elk gebruik de juiste partner, voor de wijnbouw, de fruitteelt, de hopteelt, in de kas, bij de tuin- en landschapsverzorging en in de publieke dienst.  Voor elk gebruik heeft de Fendt Vario een passende oplossing in huis

Uw partner – sterk en zuinig

Puur presteren Het maximumvermogen van de Fendt 200 Vario's varieert van 77 tot 111 pk. De driecilinder-AGCO-Powermotor is met zijn pit en dynamiek en de combinatie  van een groot vermogen met een unieke, rustige loop zeer overtuigend. In combinatie met turbolader en wastegate maakt de vierkleppentechniek het mogelijk om het vermogen optimaal te benutten.
Schoon - Dankzij de dieseloxidatiekatalysator (DOC) en het externe uitlaatgasrecirculatiesysteem (AGR) voldoet de motor aan de strenge uitlaatgasnormen van Fase IIIb – zonder extra onderhoud! Bovendien zijn deze compacte trekkers zeer zuinig: met lagere toerentallen en hoge koppels wordt een transportsnelheid van 40 km/h  gerealiseerd bij slechts 1750 t/min. Dankzij het nieuwe  koelerpakket, het luchtfilter met grote capaciteit en de omkeerbare koelventilator is minder onderhoud nodig, zodat langer ononderbroken kan worden doorgewerkt. Of u nu kiest voor een beneden- of bovenlangs verlopend uitlaatsysteem, gericht koelen van de teruggeleide uitlaatgassen (AGR) leidt tot een duidelijk lager brandstofverbruik. In combinatie met de dieseloxidatiekatalysator (DOC) wordt voldaan aan de actuele uitlaatgasnormen.
Efficiëntie leidt tot topprestaties - Dankzij het trekkermanagementsysteem (TMS) functioneert de combinatie van motor en traploze aandrijving op elk moment op het economische optimum. Door gebruik van voetpedaal of rijhendel rijdt u volledig ontspannen. Als TMS is ingeschakeld, neemt de trekkerelektronica de regeling van motortoerental en overbrenging over. De bestuurder hoeft alleen maar de gewenste snelheid in te stellen, de rest wordt door het TMS geregeld.
Zuinig en onderhoudsarm - Dankzij het brandstofvoorfilter met thermostatische kraan loopt de trekkermotor ook bij zeer lage temperaturen altijd goed. Het voorfilter laat namelijk voorverwarmde brandstof vanuit de retourleiding in  het voorfilter terugvloeien. Koelers en filters zijn zeer  onderhoudsvriendelijk geplaatst. In het overzichtelijke combi-instrument kan de meest uiteenlopende informatie worden weergegeven. Bijvoorbeeld aftakassnelheden, rijsnelheid en brandstofverbruik.  Dankzij de omkeerbare koelventilator wordt de koeler eenvoudig en snel gereinigd, zonder stilstand, zodat effectief wordt gewerkt. Gemakkelijk om te schakelen: Op het multifunctionele afleesscherm kan worden weergegeven wat u voor uw werkzaamheden nodig hebt, bijv. het huidige en het gemiddelde brandstofverbruik of het bewerkte oppervlak. Luchtfilter met grote capaciteit, voor afscheiding 

Ondernemers aan het woord:

.

59ba41c29946903b128b4572 1506334320 web en

De juiste keuze

Fendt Vario = uitzonderlijk rijcomfort. De traploze Vario-transmissie laat de trekker van 0,02 km/h (20 m per uur) tot de maximumsnelheid van 40 km/h optrekken onder permanente krachtoverbrenging en zonder te schakelen. Dit garandeert een groot rijcomfort en grote besparingsmogelijkheden. Zo werkt u altijd precies met de snelheid die bij uw werkzaamheden past. Zelfs op zeer steile hellingen kunt u traploos vertragen tot stilstand, met behulp van de actieve stilstandregeling veilig blijven staan en ook zonder schokken weer optrekken. Dat spaart de grond en biedt u veiligheid.

59b66c89994690280f8b4568 1506415335 web en2

Laat maar draaien...

Laat maar draaien...

De aftakassnelheden stelt u simpel in via een draaiknop: voor de achterste aftakas zijn de snelheden 540,  540E/750 en 1000 t/min beschikbaar (wegaftakas is  optie). De externe bediening op het achterspatbord blijkt daarbij erg praktisch. De aftakassen van de Fendt 200 Vario onderscheiden zich door hun hoge rendement. De kracht wordt namelijk door de Variotransmissie via de doorgaande aandrijfas direct op de aftakasstomp overgebracht. Voor de voorzijde kunt  u kiezen uit een 540E-aftakas (750 t/min bij nominaal toerental) en een aftakas met 1000 t/min. De directe doorgaande aandrijfas van de aftakas staat garant voor een hoog rendement. De reductie vindt direct aan de aftakasstomp plaats. 

59b8da4199469021118b4567 1506415343 web en2

Gelijkmatig en efficiënt met TMS

Gelijkmatig en efficiënt met TMS

U hoeft alleen maar de gewenste snelheid in te stellen. Dankzij het trekkermanagementsysteem (TMS) functioneert de combinatie van motor en traploze aandrijving op elk moment op het economisch optimum. Voor een smalspoortrekker is de inzet voor veel verschillende werkzaamheden dagelijkse kost. Of het nu om transport gaat of werkzaamheden in wijn- of boomgaard, de totale afstemming van de Fendt 200 V/F/P Vario is zodanig dat het vermogen en het brandstofverbruik optimaal zijn en dat de verschillende machinecomponenten worden ontzien.

59b6590e994690130f8b4567 1506406127 web en 1

Vergoot uw welzijn!

Vergoot uw welzijn!

De cabine van de Fendt 200 V/F/P Vario is speciaal voor deze klasse ontworpen en biedt een werkplek die aan de hoogste eisen voldoet: de beenruimte is ongekend (geen obstakels) en overzicht en zicht rondom zijn uitstekend. Alle werk- en bedieningsfuncties zijn rechts centraal geïntegreerd aangebracht. Met het in hoogte en hoek verstelbare stuur past u uw zitpositie aan uw wensen aan.
Perfect werkklimaat - De krachtige verwarming en het ventilatiesysteem met geïntegreerde, handmatig of automatisch instelbare airconditioning, zorgen voor een optimaal werkklimaat. Steeds een koel hoofd, nooit koude voeten: de warmwaterverwarming met elektrische  vloerverwarming (optie) verwarmt uw voeten, ook  bij extreme kou, terwijl de airconditioning (in het cabineplafond) bij hoge buitentemperaturen voor een aangename cabinetemperatuur zorgt.
Optimaal zicht naar alle kanten - Door de grote ramen, de smalle stuurkolom en het dakraam hebt u altijd uitstekend zicht op de werktuigen. Om ontspannen te kunnen blijven werken, worden alle schakelaars en knoppen verlicht zonder te verblinden. 's Nachts biedt de sfeervolle binnenverlichting u controle over de niet-verlichte bedieningselementen van uw werktuigen.
Stille cabine -  De vaste verbinding tussen de cabine en de romp van de trekker is vervangen door conische lagers. Dit voorkomt overdracht van trillingen en geluiden naar de cabine. Ook de uitstekende geluidsisolatie van de cabine en de zeer rustige loop van de watergekoelde motor bij laag nominaal toerental, dragen bij aan een  optimale geluidsdemping. Ventilatie, vloerverwarming, airconditioning: alle mogelijkheden om een aangenaam werkklimaat te scheppen. Een prettige, ergonomische bediening enerzijds en compacte afmetingen anderzijds zijn bij de Fendt 200 V/F/P Vario geen tegengestelden. Alle bedieningselementen bevinden zich goed toegankelijk aan de rechterkant. Voor werk in kassen of bij weinig manoeuvreerruimte biedt Fendt uitvoeringen met een rolbeugel in plaats van een dak. De console aan de stuurkolom is ruim verstelbaar en past zich aan uw zitpositie aan.  Door de grote ramen en de smalle stuurkolom hebt u altijd prima zicht op uw werktuigen. Bij werk op hoogte, zoals met een voorlader, biedt het dakraam ideaal zicht naar boven.